top of page
coverFoto2311.jpg
cover-pensionar.jpg

 

VÄLKOMMEN!


Lite information om mina böcker med erotiska noveller. Finns som e-bok och ljudbok.

 

Ruben har jobbat som fotograf i nästan hela sitt liv och fått många tillfällen att förföra tjejer, men ofta var det han själv som blev förförd.

Efter hans sista fantastiska sexuella upplevelse började han tänka på sitt sexliv under hans livstid. Han skrev upp de bästa liggen på en lista och tänkte jämföra vilket som var härligast.

Men han kom inte fram till något för alla var lika fantastiska på sitt sätt.

Sedan började han skriva ner allt han kom ihåg och under tiden mindes han allt mer detaljer.

Han är nu pensionär men känner sig fortfarande sugen och hoppas på fler äventyr.

 

 

Nu finns min senaste bok ute

som e-bok och ljudbok.

Den handlar om när Ruben som sjuttioåring tror sig vara klar med sitt sexliv. Men det visade sig att han hade mycket mer att ge. Här får vi följa honom ett händelserikt år med mycket erotik.

​​

 

Finns nu även att läsa här!

nextory.jpg
storytel02.jpg
bookbeatLogo.jpg
bannerNEA.jpg
Några utdrag...
 
Från En Fotografs Bekännelser

 Du tände något i mig när du gjorde så tidigare, sa hon och vände sig mot mig.

Hon lade armarna runt min nacke och pressade sig mot mig och gned magen mot min kuk som nu växte snabbt......

*****
 

Hon var vild och det dröjde inte länge förrän hon skrek till och skakade under mig.

Då kom jag i en fantastisk orgasm och sprutade gång på gång innan jag kollapsade över henne.

När jag tittade upp efter en stund såg jag en rörelse mellan några buskar. Det var en tjej med en cykel som stod och stirrade med öppen mun.

 

****

 

Hon stönade allt mer och jag tryckte in ett finger till och körde in och ut medan Ellen slickade och sög så det smackade. Nu såg jag hur Ritas kropp böjde sig i en båge och hennes huvud slängde hit och dit tills det ryckte till i kroppen och hon skrek till när hon kom.

 

****

 
Från Erotik Som Pensionär

Hon greppade hans hårda kuk och runkade sakta med ena handen. Med andra handen tog hon om hans nacke och drog honom till sina läppar och de kysstes länge. Under tiden tryckte han in ett finger mellan hennes blygdläppar och han kände hur våt hon var.

 

****

Ruben hade satt sig jämte Helen och smekte hennes bröst medan hon tagit ett stadigt grepp om hans  kuk och runkade sakta. Sara lade ifrån sig hudkrämen och började istället kyssa och slicka på fittan medan hon stack in ett finger i henne och Helen började röra på underlivet.

****

Under tiden hon klädde av honom så smekte han de härliga brösten så vårtorna stod styva innan han drog ner hennes trosor. Där såg han en sträng med mörkt hår ovanför fittan men resten var rakat. Samtidigt drog hon ner hans kalsonger och tittade på kuken som reste sig artig för henne.

****

bottom of page